těsto, necháme krátce odpočinout a potom tvarujeme na věnečky Upečené a vychladlé věnečky můžeme namáčet v čokoládě
proužky, které do sebe zatočíme, spojíme do tvaru věnečku Věnečky upečeme v předehřáté troubě při 160 °C dozlatova
Zdobičkou natáčíme na pečící papír malé věnečky (průměr Upečené věnečky podélně rozřízneme a plníme pudinkovým
Z každého těsta uválíme váleček, který nakrájíme na splétáme a zatočíme do tvaru věnečku.
Na pečící papír nastříkáme věnečky a pečeme asi 20 Horké věnečky rozkrojíme a naplníme krémem.
Uvařit z ingrediencí odpalované těsto,po schladmutí vmíchat po jednom vajíčka. Nastříkat zdobícím pytlíkem
Asi 100 g kokosu orestujeme dozlatova a necháme vychladnout. Citrón omyjeme, kůru najemno nastrouháme
Do vlažného mléka přisypeme 1 lžičku cukru, droždí a necháme vzejít kvásek. Do mísy prosejeme obě mouky
Poté na válu tvarujeme válečky a splétáme je do věnečků Hotové vychladlé věnečky necháme zchladnout polijeme
Než čokoládová poleva zaschne, můžete věnečky ještě Na rozležení potřebují věnečky zhruba týden.
Z těsta je cca 60 menších věnečků. Následně věnečky potřeme polevou.
Na mírném ohni, ve vodě, za stálého míchání rozpustíme máslo a přidáme špetku soli (nesmí vařit). Po
odpalovaným těstem: Z těsta vytlačujeme na plech věnečky , a pečeme nejlépe ve tvaru malých větrníčků nebo věnečků
Do vroucí vody přidáme špetku soli, máslo a počkáme až se rozpustí. Vsypeme mouku a vymícháme hladké
Hotové věnečky rozřízneme a naplníme oblíbeným krémem Nakonec věnečky pocukrujeme moučkovým cukrem.
V misce smícháme mouku, cukry, kypřící prášek a vejce s máslem a citronovou kůrou. Vypracujeme hladké
Poté potřeme věnečky rozšlehaným vejcem a posypeme
vysypaný plech "nakreslíme" pomocí sáčku věnečky vyšlehanou smetanu a mažeme na napůlku rozkrojeného věnečku