Prémiový obsah
★★★
8.9K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
papírem a pečeme zhruba 10 minut, nebo dokud není cukroví Upečené vychlazené cukroví slepujeme marmeládou.
Z mouky, cukru, másla a žloutků vypracujeme těsto, které necháme odpočinout v chladu do druhého dne.
Vychladlé cukroví slepujeme marmeládou.
Cukr, mouku, žloutek a máslo smícháme a vypracujeme hladké těsto. Necháme odležet v lednici asi 12 hodin
Do mísy vysypeme mouku a cukr, přidáme žloutek, máslo a vypracujeme nelepivé těsto. Pokud je těsto řídké
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme hladké těsto, které vyválíme asi na 3 mm plát a vykrajujeme tvary
Vypracujeme z uvedených ingrediencí těsto a dáme do lednice. Necháme odpočinout. Vyválíme a vykrájíme
papírem a pečeme zhruba 10 minut, nebo dokud není cukroví Upečené vychlazené cukroví slepujeme marmeládou.
Všechny suroviny smícháme a vytvoříme hladké těsto. zabalíme ho do folie a necháme přes noc odležet v
Prosejeme mouku, kypřící prášek, moučkový a vanilkový cukr. Přidáme máslo, žloutky, citronovou kůru a