Prémiový obsah
★★★
616 čtenářů
Se špaldovou moukou cukroví rychleji křehne, proto nepotřebuje delší odležení.
40 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
Žloutky smícháme s cukrem a přidáme med, tvaroh, nastrouhané jablko, ořechy a skořici. Máslo rozpustíme
V misce rozmícháme čerstvé droždí se lžící cukru a lžící vlažného mléka a uděláme si kašičku. Do mísy
Mouky prosejeme, přidáme česnek, sůl, prášek do pečiva, máslo, olivový olej a asi 50ml vlažné vody. Vypracujeme
Mouku prosejeme s práškem do pečiva a přidáme skořici. Poté vmícháme sirup a olej. Vypracujeme hladké
Z teplého mléka, droždí a trochy cukru připravíme kvásek. Promícháme ho a necháme 5 minut stát. Potom
Mouku, ovesné vločky a lněná semínka smícháme s vodou, se solí, jemně nakrájenou cibulí, majoránkou,
Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a orestujeme ji na rozpáleném tuku. Přidáme kostičky masa a společně