Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Smetanu, cukr, máslo a mouku smícháme, dáme na plotnu a povaříme asi minutu. Přidáme mandle, špetku nového
Z hmoty tvoříme lžicí placičky (marokánky) přímo na Šlehačkové marokánky pečeme na 175 °C do zlatohněda
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Troubu předehřejeme na 60 °C a marokánky v ní velmi Jakmile marokánky zezlátnou, vytáhneme je z trouby
Mléko svaříme v hrnci s ořechy, ovocem, cukrem a máslem. Vaříme 5 minut za neustálého míchání. Pak přidáme
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
Vločky na pánvi upražíme dorůžova, dopražíme se semínky, přidáme cukr a necháme ho lehce zkaramelizovat
Oddělíme žloutky od bílků a z bílků vyšleháme tuhý sníh. Cukr utřeme se žloutky do pěny, přidáme 1 lžíci
Celá vejce vyšleháme s cukrem a šlehačkou do pěny. Přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem a vymícháme
Ze všech surovin vypracujeme těsto. Vyválíme plát, vykrajujeme požadovaného tvary, které dáváme na plech
V míse smícháme mouku s práškem do pečiva, poté přidáme vyšlehanou pěnu s vajec a cukru. Následně zašleháme
Rozpustíme cukrářské kvasnice (amo- nium) ve vodě. V míse utřeme 260 g moučkového cukru s 5 žloutky do
Z másla a mouky vypracujeme těsto a vyválíme ho na plát. Z těsta vykrajujeme libovolné tvary, které pečeme
Korpusy necháme zchladnout, poté potřeme šlehačkovým Do šlehačkového kréme bez cukru přidáme barvivo, naplníme
Mouka prosejeme s kypřícím práškem a solí. přidáme smetanu, vejce, ocet a vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme
Na vál přesijeme mouku, do ní nastrouháme Heru, přilijeme šlehačku a vypracujeme těsto. Na pomoučeném
V míse ušleháme máslo s moučkovým a vanilkovým cukrem a přidáme celá vejce. Šleháme, dokud hmota nenabude
Vymícháme vejce s cukrem, přidáme šlehačku, prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva a vanilkový
Tuk nastrouháme do mouky, přidáme šlehačku a vypracujeme těsto. Těsto vyválíme na pomoučeném vále a vykrajujeme
Vše svaříme a vznikne nám hustý krém, který dáme do ledničky. Z tuhého krému vykrajujeme lžičkou bochánky