těsto, necháme krátce odpočinout a potom tvarujeme na věnečky Upečené a vychladlé věnečky můžeme namáčet v čokoládě
Na kávové těsto ušleháme z bílků pevný sníh a postupně Věnec vyjmeme, necháme vychladnout a vyklopíme ho z
Zdobičkou natáčíme na pečící papír malé věnečky (průměr Upečené věnečky podélně rozřízneme a plníme pudinkovým
proužky, které do sebe zatočíme, spojíme do tvaru věnečku Věnečky upečeme v předehřáté troubě při 160 °C dozlatova
Z každého těsta uválíme váleček, který nakrájíme na splétáme a zatočíme do tvaru věnečku.
Asi 100 g kokosu orestujeme dozlatova a necháme vychladnout. Citrón omyjeme, kůru najemno nastrouháme
Poté na válu tvarujeme válečky a splétáme je do věnečků Hotové vychladlé věnečky necháme zchladnout polijeme
Než čokoládová poleva zaschne, můžete věnečky ještě Na rozležení potřebují věnečky zhruba týden.
Uvařit z ingrediencí odpalované těsto,po schladmutí vmíchat po jednom vajíčka. Nastříkat zdobícím pytlíkem
Do vlažného mléka přisypeme 1 lžičku cukru, droždí a necháme vzejít kvásek. Do mísy prosejeme obě mouky
Na pečící papír nastříkáme věnečky a pečeme asi 20 Horké věnečky rozkrojíme a naplníme krémem.
Z těsta je cca 60 menších věnečků. Následně věnečky potřeme polevou.
Na mírném ohni, ve vodě, za stálého míchání rozpustíme máslo a přidáme špetku soli (nesmí vařit). Po
odpalovaným těstem: Z těsta vytlačujeme na plech věnečky , a pečeme nejlépe ve tvaru malých větrníčků nebo věnečků
Válečky svineme jako spirálu a stočíme do věnečku. Doprostřed věnečků dáme vejce.
Těsto na věnečky naplníme do cukrářského sáčku a tvoříme na plech věnečky.
zdobícího sáčku a stříkáme na plech vyložený papírem věnečky Věnečky rozřízneme a naplníme, necháme ztuhnout a odležet