Pokrájenou cibuli a česnek zapěním na sádle v tlakovém hrnci, přidáme červenou papriku, nakrájené maso
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, červenou papriky, mleté černé
chleba, který v guláši rozvaříme. Chalupářský beraní guláš rozdělíme na porce a podáváme
Maso nakrájíme na kostky, trochu podlijeme vodou, posolíme, okořeníme a dusíme. Před dodušením přidáme
Uzenou slaninu nakrájenou na kostky osmažíme, přidáme cibuli nakrájenou nadrobno a podusíme. Potom přidáme
Umyté beraní stehno prošpikujeme proužky uzené slaniny
Kozí rohy omyjeme, stopky neodkrajujeme, pouze zkrátíme. Rohy naskládáme do čistých sklenic, nejlépe
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Guláš podle chuti dosolím a podáváme s nasekanou cibulkou
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Maso nakrájené na kostky osolíme, opepříme a posypeme jalovcem. Na sádle orestujeme nakrájenou cibulku
Na sádle smahneme nakrájenou cibuli a jakmile zhnědne přidáme na kousky nakrájené maso. Zprudka orestujeme
Hovězí (skopové či vepřové) maso nakrájíme na kostky a vložíme na omastek se zpěněnou cibulí. Osolíme
Maso osolíme a obalíme v hladké mouce s paprikou. V kastrolu orestujeme na oleji ze všech stran. Maso