Jehněčí hřbet vykostíme, ale kosti nevyhazujeme. Jehněčí hřbet se špenátem nakrájíme na plátky a přeléváme
V hrníčku si smícháme citronovou kůru a šťávu, majoránku, sůl a pepř. Maso si očistíme a prošpikujeme
Najemno nakrájenou cibulku zpěníme na sádle a na ní Podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem.
Příprava krusty: Petržel, mátu a rozmarýn nasekáme, přikrájíme k nim změklé máslo a smícháme dohromady
Jehněčí maso důkladně omyjeme a přendáme do zapékací Jehněčí maso podáváme se špenátem a bramborovými noky
Jehněčí hřbet vykostíme, ale kosti nevyhazujeme. Jehněčí hřbet se špenátem nakrájíme na plátky a přeléváme
Z jehněčího masa odstraníme tuk, maso omyjeme a nakrájíme Opečené maso i cibuli přendáme do pomalého hrnce, přidáme
Vepřový hřbet osolíme a opepříme a položíme na něj Kuchyňskou nití hřbet svážeme.
Na oleji osmahneme cibulku, slaninu a vychladíme. Smícháme si maso s vejci, kopřivami, majoránkou, přidáme
Máslo umícháme s cukrem, přidáme žloutky, vanilkový cukr, skořici, změklou čokoládu, kakao a s tuhým
Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme olej, vodu těsta nalijeme do vymazaných a vysypaných srnčích hřbetů
Postup přípravy Kosti jehněčích hřbetů očistím malým Hráškové pyré - v hrnci si zpěním máslo přidám najemno
Mrkvová pěna: Očištěnou mrkev pokrájíme, přidáme máslo
Maso očistíme, vložíme do pekáčku a potřeme olejem. Mrkev očistíme, cibuli oloupeme, obojí povaříme ve
Maso odblaníme, osolíme, nařízneme a protkneme nudličkami slaniny. Takto nachystané dáme na plech, polijeme