lázni a do každé čokolády vmícháme polovinu opečených mandlových Pomocí lžíce tvoříme z mandlové hmoty hrudky, které
Oloupané mandle posypeme vanilkovým cukrem a opražíme nasucho do zlatavé barvy. Bílou čokoládu rozpustíme
Všechny ingredience musí mít pokojovou teplotu. Mléko ohřejeme. Odlijeme z něj do misky asi třetinu a
Mango oloupeme a s jahodami nakrájenými na kousky. Všechny suroviny dáme do mixéru a přidáme nápoj. Vše
Mango nakrájíme, jahody také a dáme do mixéru. Přidáme zbytek surovin a nápoj a rozmixujeme dohladka.
Všechny suroviny dáme do mixéru, přidáme neslazený mandlový
Na pečící papír tvoříme lžičkou hromádky (hrudky). Hotové mandlové hrudky necháme v chladu ztuhnout.
Vlašské, pistáciové a piniové oříšky nahrubo nasekáme a vsypeme do mísy. Přidáme nastrouhanou čokoládu
Hotové hrudky ihned sundáme z plechu a dáme vychladnout Vychladlé hrudky ozdobíme trochou rozpuštěné bílé čokolády
Z těsta lžičkou vykrajujeme malé hrudky, které přeneseme Upečeme hrudky pokropíme čokoládovou polevou
Celá vejce s cukrem ušleháme do pěny. Do tohoto základu přidáme mouku prosetou s kypřícím práškem a poté
Rozlámanou čokoládu necháme s trochou vody rozpustit v kastrůlku. Rozinky omyjeme a naložíme do rumu.
Do horké vodní lázně postavíme hrnec s vejci a cukrem. Elektrickým šlehačem ušleháme do husté hmoty.
Pomocí lžiček děláme hrudky, které vkládáme do papírových
rozpustíme, přidáme mandle, zamícháme a děláme podélné hrudky nějakou kvalitnější, papír na pečení na ztuhnutí hrudek
Mandle s vanilkovým cukrem dozlatova opražíme a necháme vychladnout.Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu
opražené mandle a lžičkou tvoříme z čokoládové směsi hrudky Rychlé mandlové hrudky podáváme jako vynikající sladkost
300 g nastrouhaných mandlí a 300 g cukru promícháme na vále, přidáme šťávu z 1 citrónu, 2 bílky a důkladně
Vše společně utřeme, zapracujeme mouku a zaděláme vláčné těsto, které rozválíme na plát o tloušťce půl
Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého po dávkách všleháváme cukr a vmícháme mandle a esenci. Těsto vložíme