Nakrájíme si na dlouhé řezy a polijeme polevou z bílku Poté upečeme dozlatova v troubě při 180°C.
Den dopředu si připravíme pařížský krém svařením šlehačky z trouby necháme vychladnout, potřeme připraveným pařížským
Druhý den uděláme želatinu a přidáme do krému, vyšleháme , oplatky, krém, banány a opět krém a oplatky, tak
Den předem svaříme za stálého míchání šlehačku, kakao Směs uložíme do chladničky a druhý den ji dobře ušleháme
Uvedené suroviny vymícháme v míse nad párou do zhoustnutí, necháme vychladnout a pak tvořítkem na tukem
šťávy vyšleháme polevu (když do ní postavíme lžíci, neměla
Mezi jednotlivými makronkami dělejte 5cm místo, neboť Po dvou je spojujte krémem.
Pařížské bochánky se skládají z předem upečených lineckých koleček, na která se následně stříká pařížský krém
Na krém si vyšleháme cukr, kakao, rum a do ušlehané dáme doprostřed kousek marmelády a poté postříkáme krémem
Dle chutí můžeme srdíčka slepit nějakým krémem k sobě Nakonec polijeme ledem, který si uděláme utřením ingrediencí
Odblaněné a naklepané telecí plátky nařežeme na okrajích a posolíme. Z mouky, vejce a mléka připravíme
Vymazanou formu vyložíme nakrájenými oloupanými jablky. Promícháme cukr, mouku, prášek do pečiva, olej
Vychlazený šlehačkový krém našleháme, je to během chvilečky Polovinu pařížského krému naneseme na jeden plát korpusu
Heru, cukr, vodu a kakao rozpustit, nechat vychladnout, po vychladnutí odebrat 2 dcl hmoty na polevu,
Vychladlé stříkáme krémem a poléváme čokoládou. Krém: Mléko s moukou uvaříme na kaši.
Řízky na okrajích nařízneme, tence naklepeme, osolíme, obalíme v mouce a v rozšlehaných vejcích a usmažíme
Bílky a cukr svaříme ve vodní lázni a poté přidáme ořechy. Lžičkou namočenou ve vodě formujeme na plech