Plech vyložíme pečícím papírem, naskládáme rovnoměrně chléb. Potřeme kečupem, naskládáme oblíbený plátkový
olej, vykynutý kvásek a pečlivě vypracujeme hladké těsto Vykynuté těsto rozválíme na plech a necháme opět vykynout
olej, vykynutý kvásek a pečlivě vypracujeme hladké těsto Vykynuté těsto vytvarujeme na plech a necháme opět
Necháme kynout na teplém místě. Poté z těsta vyválíme plát a přesuneme na plech s pečicím
smícháme s vodou, přidáme olej a sůl, vypracujeme hladké těsto Poté na těsto vrstvíme oblíbené ingredience a dáme
vymaštěnou formu na pizzu. Okraje těsta zvedneme a těsto propícháme vidličkou.
Na pánev dáme olej a syrové brambory nakrájené na tenké plátky. Bramborovými plátky rovnoměrně pokryjeme
Necháme vykynout na teplém místě přikryté utěrkou. Směsí potřeme pizza trojúhelníčky a zlehka posypeme
Propracujeme hladké těsto, z kterého poté vypracujeme tvar pizzy.
Listové těsto rozválíme na plát velikosti plechu, osmaženou
Listové těsto posypeme strouhaným sýrem a poté přidáme
Listové těsto rozdělíme na dva díly. Z těsta krájíme proužky asi 1 cm široké a zkroutíme
Listové těsto rozválíme na plát silný cca 3 mm. Na těsto poklademe rajčata nakrájená na tenká kolečka
mléko, vejce a rozpuštěné máslo a uhněteme hladké těsto Těsně před pečením potřeme trochou mléka.
Z chleba bez k§rek vykrojíme pomocí formičky duchy. Poté namažeme z jedné strany pomazánkou a přiklopíme
Vykynuté těsto vyklopte na pomoučenou pracovní desku Začněte přeložením horní strany těsta zhruba v 1/3