Z uvedených surovin vytvoříme nelepivé těsto, ze kterého uděláme kuličky velikosito ořechu a dáme je
Telecí plecko umyjeme, stočíme, převážeme šňůrou, posolíme a vložíme na pekáč. Přidáme sádlo, podlijeme
Na oleji orestujeme šalotku, přidáme si kroupy, mrkev a podusíme. Přihodíme špenát, oříšky, kapary a
Maso lehce nařízneme, rozklepeme, potřeme máslem, osolíme, opepříme, stočíme a svážeme provázkem. Jablka
Salko smícháme s kokosem a mícháme dokud nevznikne tuhá hmota. Tvoříme z ní malé kopečky a přesuneme
Chřest si omyjeme, konce odkrojíme, plátky šunky rozpůlíme Chřest do šunky zabalíme, na másle opékáme z obou stran
oloupat.Zelenina se krájí obyčejně na 1 cm síly.Doba sušení Když není dostatečně povařená v páře, zčerná při sušení
citronovou příchutí, aby se zamezilo změny barvy při sušení 1 cm, kromě hroznů, které se suší celé, ale doba sušení
Doba sušení se pohybuje od 5 do 15 hodin - záleží na Já naskládám sušené maso do vysoké zavařovací sklenice
Smícháme všechny sypké přísady, přidáme vejce a tuk a vařečkou zamícháme. Lžičkou klademe na plech vyložený
Čokoládu a ořechy nasekáme na kousky, Heru utřeme s cukrem, hnědým cukrem a vejci do pěny. Pak přidáme
Všechny suroviny rychle zpracujeme na hladké těsto. Zabalíme fólie a dáme do lednice asi na 1 hodinu
Máslo nakrájíme na kousky, přidáme mouku, žloutek, víno a vypracujeme těsto. Necháme odležet asi 2 hodiny
Máslo smícháme s cukry a vejci. Přidáme mouku, kakao proseté s práškem do pečiva. Hotové těsto zabalíme
Vyhrajeme troubu na 180°C. Šlehačem vyšleháme cukry se špetkou soli, máslem, burákovým máslem, vejcem
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a máslo, v míse vyšleháme vejce s krupicovým cukrem a přidáme vlažnou
V mouce rozdrobíme máslo, přidáme cukr, skořici, vejce a rychle vypracujeme těsto. Vyválíme plát na sílu
Smícháme si mouku s cukry, přidáme změklé máslo, žloutky, citronovou kůru a zpracujeme těsto, necháme
Ve větší míse vyšleháme vejce, přidáme mléko a olej. Smícháme všechny suché suroviny a nakrájené ovoce
Mouku prosejeme s cukrem. přidáme rozpuštěné máslo a žloutky. Nakonec vmícháme dužinu z vanilkového lusku