Nejprve nakrájíme srnčí maso na asi centimetrové nudličky na pánvi rozpálíme olej a prudce na něm nudličky srnčího
Žebírka osolíme, opepříme, polijeme olejem a necháme hodinu marinovat. Potom je z marinády vyjmeme a
Máslo umícháme s cukrem, přidáme žloutky, vanilkový cukr, skořici, změklou čokoládu, kakao a s tuhým
Maso nakrájíme, smícháme s kořením a zalijeme převařeným octem, necháme přes noc marinovat. Na oleji
Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme a po jedné straně potřeme slabounce rozmačkaným
Maso opláchneme, obalíme slatinou a necháme cca hodinu uležet. Na části tuku osmažíme kořenovou zeleninu
Z oleje, červeného vína a koření si připravíme marinádu, do které naložíme očištěné a na kousky nakrájené
Celery očistíme, omyjeme a uvaříme ve slané vodě do poloměkka. Zchladlé je nakrájíme na plátky silné
Připravená játra, odleželá 2 hodiny v kysaném mléce a omytá, pokrájíme na kostky o hraně asi 3 cm. Obalíme
Maso očistíme, nakrájíme na kousky, osolíme a posypeme bylinkami. Dáme odležet na hodinu do lednice.
Maso očistíme a nakrájíme na medailonky, osolíme a opepříme. Poté prošpikujeme slaninou. Takto připravené
Srnčí plátky rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a
Srnčí hřbet očistíme, osolíme a okořeníme. Poté vložíme srnčí hřbet do pekáčku i s výpekem a zhruba
Z kýty odřežeme kůži, nasolíme a hustě protáhneme slaninou. Kýtu dáme do pekáče na kus másla, podlijeme