Žebírka osolíme, opepříme, polijeme olejem a necháme Upečená žebírka vytáhneme, přidáme smetanu, masovou
Srnčí žebírka omyjeme osušíme, rozporcujeme (na porci Srnčí žebírka podáváme s ostružinovou omáčkou.
Žebra očistíme a odstraníme z nich přebytečný tuk. Hotová žebírka podáváme se zbytkem omáčky a s chlebem
Žebírka po okrajích nakrojíme, naklepeme, osolíme a Každou porci žebírka obložíme dušeným ovocem, posypeme
Promícháme a takto připravenou marinádou potřeme žebra Žebírka pečeme na grilu, z každé strany 10 minut, nebo
Žebra osolíme, potřeme je marinádou důkladně ze všech dopečeme asi dalších 25 minut, podle množství masa na žebrech
Maso opláchneme, obalíme slatinou a necháme cca hodinu uležet. Na části tuku osmažíme kořenovou zeleninu
Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme a po jedné straně potřeme slabounce rozmačkaným
Máslo umícháme s cukrem, přidáme žloutky, vanilkový cukr, skořici, změklou čokoládu, kakao a s tuhým
Maso nakrájíme, smícháme s kořením a zalijeme převařeným octem, necháme přes noc marinovat. Na oleji
Nejprve nakrájíme srnčí maso na asi centimetrové nudličky na pánvi rozpálíme olej a prudce na něm nudličky srnčího
osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme osolená žebírka Až začnou žebírka měknout přidáme houby, česnek na
Žebírka odblaníme a zbavíme tuku, nařízneme a lehce olejem, s octem a s trochou pepře a vzniklou směsí žebírka
Žebírka zbavíme tuku, odblaníme, při okrajích a od Opečená žebírka rozdělíme na talíře, zakápneme lžičkou
Žebírka omyjeme, osušíme, podél kostí rozkrájíme ostrým Rovnoměrnou vrstvou marinády potřeme všechna žebírka