Maso omyjeme, nakrájíme na kostky a odložíme stranou Pak podlijeme bílým vínem a broskvovou šťávou.
rozmixujeme spolu s medem, citrónovou šťávou a worcestrovou omáčkou Omáčka se hodí ke grilovanému masu.
Z dobře odleželé kýty nakrájíme přes vlákno řízky silné asi 1 cm. Pečlivě je odblaníme, jemně naklepeme
Maso omyjeme, vykostíme, rozkrájíme a osolíme. Pak přidáme máslo, připravené maso v tomto základu
Maso očistíme, nakrájíme na kousky, osolíme a posypeme V pekáči rozpustíme sádlo, orestujeme na něm maso ze
Mezitím si kančí maso očistíme, omyjeme a osušíme. Jakmile je maso měkké vyndáme ho a dokončíme omáčku
Do hotové omáčky dáme rozkrojenou chilli papričku a Můžeme podávat například ke grilovaným masům a steakům
Maso nasolíme, opepříme, svážeme provázkem a opečeme Maso nakrájíme, dáme na talíře, přelijeme omáčkou a
Maso pokrájené na kousky umeleme i s cibulí a po něm K umletému masu a housce přidáme česnek rozetřený se
Srnčí žebírka omyjeme osušíme, rozporcujeme (na porci Srnčí žebírka podáváme s ostružinovou omáčkou.
Pak maso vyjmeme a na zbylém sádle osmahneme nadrobno Vaříme, dokud není maso měkké.
Plátky masa omyjeme, osušíme a z obou stran naklepeme Přidáme ji k masu společně s koriandrem a pepřem.
Nakonec omáčku doplníme na nudličky nakrájenými sladkokyselými okurkami, přidáme porce masa a vše prohřejeme.
Hotovou necháme vychladnout a podáváme ke grilovanému masu
Maso uvaříme ve slané vodě do měkka, vyjmeme a necháme provařenou omáčku, kterou necháme s masem ještě podusit
Poté jogurtovou omáčku rozdělíme rovnoměrně do tří či grilovanému masu, jehož chuť zvýrazní a pozvednou
Maso omyjeme, očištíme a pokud máme krůtí prsa vcelku Pak hotové opečené maso dáme na talíře, doplníme dušenou
Den předem promícháme na nudličky nakrájené maso se Poté přidáme na plátky nakrájený česnek a maso.
Osmahneme společně s žampiony na oleji a přidáme maso Nakonec přidáme zeleninu, pár lžic sojové omáčky, sůl
Maso vyjmeme, vodu vyměníme za čerstvou, uvedeme opět do varu a maso již v ní uvaříme doměkka.
Po uplynutí předepsané doby maso vyjmeme, osušíme, Na konci pečeni vyjmeme a omáčku zjemníme zakysanou
Povaříme asi 20 minut, podle chuti trošku osladíme a omáčku Podáváme s hovězím masem pokrájeným na malé kousky