trouby předehřáté na 160 °C dvě a půl hodiny, aby srnčí Pak paštiku zalijte centimetrovou vrstvou přepuštěného
Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme a po jedné straně potřeme slabounce rozmačkaným
Nejprve nakrájíme srnčí maso na asi centimetrové nudličky na pánvi rozpálíme olej a prudce na něm nudličky srnčího
Žebírka osolíme, opepříme, polijeme olejem a necháme hodinu marinovat. Potom je z marinády vyjmeme a
Máslo umícháme s cukrem, přidáme žloutky, vanilkový cukr, skořici, změklou čokoládu, kakao a s tuhým
Maso nakrájíme, smícháme s kořením a zalijeme převařeným octem, necháme přes noc marinovat. Na oleji
Maso opláchneme, obalíme slatinou a necháme cca hodinu uležet. Na části tuku osmažíme kořenovou zeleninu
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme umyté srdce Před dodušením přidáme očištěnou, nakrájenou zelenou papriku
oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, zeleninu a papriku Po chvilce přidáme na malé kostičky nakrájené srdce
na 160 °C zhruba na dvě a půl až tři hodiny, aby srnčí Pak paštiku zalijte centimetrovou vrstvou přepuštěného
Srnčí kýtu odblaníme, nakrájíme na tenké plátky, naklepeme Česnek, paštiku, bylinky promícháme a trošku osolíme
Maso pokrájíme na kostky, cibuli a česnek nesekáme nahrubo, dáme do mísy, přidáme bobkové listy, nové
Srnčí plátky rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a
Srnčí hřbet očistíme, osolíme a okořeníme. Poté vložíme srnčí hřbet do pekáčku i s výpekem a zhruba
Maso očistíme, nakrájíme na kousky, osolíme a posypeme bylinkami. Dáme odležet na hodinu do lednice.
Maso nasolíme, opepříme, svážeme provázkem a opečeme na másle. Přidáme vývar (100 ml) a dáme do trouby
Vyšleháme si tvaroh, smetanu, mléko, fruktózu, vanilkovou dřeň a formu na hřbet vyložíme alobalem. Poklademe