Třtinový cukr promícháme se skořicí. Listového těsto rozválíme a posypeme cukrem. Srolujeme z obou stran
Salko smícháme s kokosem a mícháme dokud nevznikne tuhá hmota. Tvoříme z ní malé kopečky a přesuneme
Listové těsto rozválíme, posypeme cukrem a zaválíme ho citlivě do těsta. Otočíme a totéž uděláme na
Chřest si omyjeme, konce odkrojíme, plátky šunky rozpůlíme Chřest do šunky zabalíme, na másle opékáme z obou stran
oloupat.Zelenina se krájí obyčejně na 1 cm síly.Doba sušení Když není dostatečně povařená v páře, zčerná při sušení
citronovou příchutí, aby se zamezilo změny barvy při sušení 1 cm, kromě hroznů, které se suší celé, ale doba sušení
Doba sušení se pohybuje od 5 do 15 hodin - záleží na Já naskládám sušené maso do vysoké zavařovací sklenice
Smícháme všechny sypké přísady, přidáme vejce a tuk a vařečkou zamícháme. Lžičkou klademe na plech vyložený
V hrnci rozpustíme cukr, poté přidáme, ale velmi opatrně horkou vodu. Vytvoří se nám karamelový sirup
Z mouky, másla a cukru vypracujte hladké těsto, vyválejte a vykrájejte kolečka. Dejte na plech s pečícím
Z mouky, mrkve a tuku zpracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout. Z části těsta vyválíme středně
Všechny suroviny rychle zpracujeme na hladké těsto. Zabalíme fólie a dáme do lednice asi na 1 hodinu
Ze všech surovin mimo skořicového cukru uhněteme těsto. Rukama vytvarujeme kuličky a obalíme je ve skořicovém
Troubu předehřejeme na 180 stupňů a plechy vyložíme pečícím papírem. Všechny suroviny dáme do mísy a
V míse smícháme strouhané mandle, citronovou kůru a 150 g moučkového cukru. Bílky osolíme, vyšleháme
Sypké ingredience dáme do mísy a přidàme vejce a povolené máslo. Vypracujeme hladké těsto, které vyválíme
V míse smícháme mleté mandle, cukr a vyšlehané bílky. Z hmoty vyválíme kuličky, které obalujeme v mandlových