Telecí hřbet omyjeme, osušíme,odstraníme tuk a blanky
Telecí hřbet omyjeme, osušíme a větřeme do něj sůl
Omyté a osušené maso osolíme a v hrnci na rozpáleném
Maso odblaníme, osolíme, nařízneme a protkneme nudličkami slaniny. Takto nachystané dáme na plech, polijeme
Maso poté nakrájíme na kousky a podáváme s mrkvovým pyré
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý položíme plátek šunky a ementálu, posypeme lístky oregana
Telecí plátky rozklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme je podušenými houbami, nakonec zakryjeme plátkem sýra
obalíme vejci rozšlehanými s mlékem a nastrouhaným sýrem
Telecí hřbet omyjeme, osušíme, odstraníme tuk a blanky
těsta nalijeme do vymazaných a vysypaných srnčích hřbetů Vychladlé korpusy nakrájíme podle hřbetů, natřeme krémem
Vepřový hřbet osolíme a opepříme a položíme na něj Kuchyňskou nití hřbet svážeme.
Na oleji osmahneme cibulku, slaninu a vychladíme. Smícháme si maso s vejci, kopřivami, majoránkou, přidáme
Máslo umícháme s cukrem, přidáme žloutky, vanilkový cukr, skořici, změklou čokoládu, kakao a s tuhým
opepříme, poklademe šunkou, špenátem a rozdrobeným sýrem
Povrch hřbetu můžeme namazat džemem a ozdobit šlehačkou
Očištěné a odblaněné srnčí hřbet vložíme na 4-5 dní podlijeme vodou, posolíme, okořeníme, přidáme citrónovou kůru