těsto, necháme krátce odpočinout a potom tvarujeme na věnečky Upečené a vychladlé věnečky můžeme namáčet v čokoládě
Z každého těsta uválíme váleček, který nakrájíme na splétáme a zatočíme do tvaru věnečku.
Asi 100 g kokosu orestujeme dozlatova a necháme vychladnout. Citrón omyjeme, kůru najemno nastrouháme
Zdobičkou natáčíme na pečící papír malé věnečky (průměr Upečené věnečky podélně rozřízneme a plníme pudinkovým
proužky, které do sebe zatočíme, spojíme do tvaru věnečku Věnečky upečeme v předehřáté troubě při 160 °C dozlatova
Uvařit z ingrediencí odpalované těsto,po schladmutí vmíchat po jednom vajíčka. Nastříkat zdobícím pytlíkem
Poté na válu tvarujeme válečky a splétáme je do věnečků Hotové vychladlé věnečky necháme zchladnout polijeme
Než čokoládová poleva zaschne, můžete věnečky ještě Na rozležení potřebují věnečky zhruba týden.
Do vlažného mléka přisypeme 1 lžičku cukru, droždí a necháme vzejít kvásek. Do mísy prosejeme obě mouky
Na pečící papír nastříkáme věnečky a pečeme asi 20 Horké věnečky rozkrojíme a naplníme krémem.
Mokrýma rukama tvarujeme malé věnečky, do kterých vmáčkneme
V misce smícháme mouku, cukry, kypřící prášek a vejce s máslem a citronovou kůrou. Vypracujeme hladké
Vypracujeme válečky, kterým spojíme konce a necháme Hotové věnečky potřeme rozpuštěným máslem a necháme
Naplníme zdobičku a poté natáčíme na pečící papír malé věnečky Upečené věnečky podélně rozřízneme a plníme pudinkovým
Příprava těsta: V hrnci s horkou vodou se solí smícháme mouku a vymícháme dohladka. Do skoro vychladlé
Z těsta je cca 60 menších věnečků. Následně věnečky potřeme polevou.
Na mírném ohni, ve vodě, za stálého míchání rozpustíme máslo a přidáme špetku soli (nesmí vařit). Po
odpalovaným těstem: Z těsta vytlačujeme na plech věnečky , a pečeme nejlépe ve tvaru malých větrníčků nebo věnečků