Prémiový obsah
★★★
2.4K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Řízky omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a potřeme je hořčicí. Žampióny otřeme navlhčenou utěrkou, nakrájíme
Troubu předehřejeme na 200 C a v misce ušleháme tvaroh s vejcem, moukou, troškou soli, pepře a muškátového
Předehřejeme si troubu, utřeme tvaroh s vejci, zakysanou smetanu a vanilkovým aroma. Těsto rozválíme,
Mouku smícháme s olejem solí a s droždím a vypracujeme hladké těsto, které necháme na teplém místě nakynout
horkého mléka a za stálého míchání uvaříme hustý pudink Před podáním přelijeme pudink zředěným ovocným sirupem
Asi za dvacet minut by měl pudink ztuhnout. kostičky, ovoce nakrájíme na kousky a položíme na pudink
Pak na pudink rozložíme plátky Hermelínu a zapečeme Hotový pudink posypeme nasekanou petrželkou.
Želatinu rozmícháme s moučkovým cukrem a se třemi lžícemi vody a za stálého míchání ji rozpustíme nad
Ze surovin vypracujeme těsto, vložíme do stojku a vytlačujeme tyčinky. Tyčinky upečeme v troubě a slepujeme
Předehřejeme troubu na 180°C. Do hrnce dáme vařit rybu (vykoštěnou). Oloupeme a na kostičky nakrájíme