Prémiový obsah
★★★
6.1K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Ze všech surovin vypracujeme těsto. Vyválíme plát, vykrajujeme požadovaného tvary, které dáváme na plech
Tuk nastrouháme do mouky, přidáme šlehačku a vypracujeme těsto. Těsto vyválíme na pomoučeném vále a vykrajujeme
Mouku si dáme do mísy, přidáme máslo, žloutky a víno a zpracujeme hladké těsto, necháme chvíli odpočinout
Tuk smícháme s moukou a přidáme smetanu. Poté těsto vyválíme na plát a vykrajujeme různé tvary. Dáme
Kypřící prášek smícháme s moukou. Přidáme sůl, cukr a tuk. Smetanu vyšleháme a přidáme opatrně až nakonec
Vše smícháme v hladké těsto, které necháme hodinu odpočinout. Rozválím na silnější placku, vykrájíme
Mouka prosejeme s kypřícím práškem a solí. přidáme smetanu, vejce, ocet a vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme
V míse smícháme mouku s práškem do pečiva, poté přidáme vyšlehanou pěnu s vajec a cukru. Následně zašleháme