Prémiový obsah
★★★
3.8K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
To pak plníme do strojku a vytvoříme rohlíčky, které Konce hotových rohlíčků namočíme do čokolády.
uvedených surovin vypracujeme těsto a tvoříme malé rohlíčky Upečené rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru.
Prosijeme mouku, přidáme kokosovou moučku, cukr a změklé Potom tvoříme válečky a z nich malé rohlíčky.
Pečeme na pečícím papíru, dokud nejsou rohlíčky lehce Teplé rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
Teplé rohlíčky opatrně vyklepáváme z formy a necháme Poté v ní namáčíme konce rohlíčků a necháme ztuhnout
hladké těsto, které nalijeme do vymazaných formiček na rohlíčky
Pak z něj tvoříme rohlíčky, které upečeme v troubě Hotové ještě horké rohlíčky obalujeme v cukru.
Hned děláme rohlíčky. Pečením rohlíčky hodně nabydou a rozplacnou se.
Babiččiny rohlíčky pokládáme na pečícím papírem vyložený Babiččiny rohlíčky podáváme jako chuťově neodolatelné
Hovězí maso protkneme slaninou, osolíme a zprudka opečeme na části tuku. Poté vyjmeme, do kastrólu vložíme