Prémiový obsah
★★★
6.2K čtenářů
45 m
janapozarova
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Poté z těsta uždibujeme kousky a tvoříme rohlíčky. Rohlíčky dáme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme
Z těsta vyválíme váleček, kterého tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme ve směsi vanilkového a moučkového
Těsto rozkrájíme na 30 dílů, z nichž vytvarujeme rohlíčky rozpustíme polevu a namáčíme do ní oba konce každého rohlíčku
Mouku prosejte s kakaem do mísy, pak přidejte změklé máslo. Dále přidáme mléko, cukr, ořechy, skořici
Jizerku, cukr, perníkové koření a prášek do pečiva nasypeme na vál. Uděláme důlek, rozklepneme vejce,
V míse smícháme vodu se směsí a solí a vymícháme těsto. Těsto vypracujeme na válu posypaném moukou. Z
V míse smíchejte mouku s práškem do pečiva, oběma cukry a špetkou soli. Bílky oddělte od žloutků, které
Mleté maso smícháme s vodou a necháme asi 30 minut v chladu odpočinout, aby bylo šťavnatější. Malou cibuli
Utřeme žloutky s cukrem do pěny. Přidáme vodu, olej, vanilkový cukr, 2/3 mouky s kypřícím práškem a prošleháme
Do namletého masa přidáme přetřený česnek, nastrouhanou cibuli, sůl, majoránku, koření a vejce. Tuto