Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Máslo s cukrem utřeme v kompaktní směs, přidáme kakao dle chuti a barvy, opět důkladně promícháme a do
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Podle potřeby přidáme máslo a promícháme. Přisypeme burizony a ještě
lžiček děláme hrudky, které vkládáme do papírových košíčků
Nejprve necháme zkaramelizovat cukr na pánvi. Přidáme máslo a salko. Do vzniklé hmoty nasypeme burizony
rukama tvarujeme kuličky, které vložíme do papírových košíčků
Vzniklé košíčky vyjmeme a dáme na ubrousek odsát přebytečný
Polovinu rozpuštěné čokolády nalijte do papírových košíčku Ihned posypte části košíčků nadrceným arašídy, části
vymazaných a hladkou moukou vysypaných formiček na košíčky lehce vychladnout, vyjmeme z formiček a vychladlé košíčky