Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Lísková jádra namočíme na 2 hodiny do studené vody. Nakonec do těsta zapracujeme celé lískové oříšky.
vál prosejeme mouku, moučkový cukr a přidáme mleté lískové
máslem, posypeme cukrem smíchaným se skořicí, sekanými lískovými ořechy a obdélníky přehneme napůl.
spojíme dohromady, potřeme povrch, posypeme nasekanými ořechy
Poté obě směsi smícháme a dáme do vymazané formy na chlebíček Poklademe ořechy a upečeme při 165°C asi 60 minut.
opatrně přimícháme čokoládové lentilky, rozinky a ořechy Těsto rozdělíme do dvou dobře vymaštěných forem na chlebíček
Posypeme nasekanými vlašskými ořechy a necháme zatuhnout
Natřeme na vychladlý chlebíčky a posypeme praženými pekanovými ořechy.
Těsto přesuneme do vymazané a vysypané formy na chlebíček