Prémiový obsah
★★★
7.1K čtenářů
50 m
janapozarova
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Upečené cukroví za tepla vyklopíme z formiček a necháme Vychladlé cukroví přelijeme polevou a necháme v chladu
Glazura: 150 g prosetého moučkového cukru a 5 lžic citronové Potřete hotové cukroví a ozdobte například ořechy.
Šťávu z jednoho citronu ušleháme ve vodní lázni do pěny. Po kapkách přidáváme tekuté máslo, dokud omáčka
Vymačkáme 1 lžičku citrónové šťávy. vanilkový cukr, cukr krupici, máslo (Heru), vejce, citrónovou
Moučkový cukr prosijeme do mísy, přidáme citrónovou placiček plníme polevou a ještě vlhkou ji ozdobíme citrónovou
Filé oslolíme, opepříme, posypeme vegetou a troškou papriky. Dáme do zapékací mísy vymazané olejem, posypeme
mouky, zakysanou smetanu, vejce, špetku soli a sody, citronovou
Přidáme mléko, citronovou šťávu a trochu citronové Na polevu smícháme citronovou šťávu a moučkový cukr
máslovo-vaječné směsi prosejeme mouku, přidáme kypřící prášek a citronovou