Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Nakonec vrchní část omočíme v čokoládové polevě a ozdobíme
Horkou polevou poléváme ztuhlé hrudky. Na závěr čokoládové hrudky ozdobíme barevnými cukrářskými
vychladnout, slepíme marmeládou a omočíme v rozpuštěné čokoládové polevě.
začne voda vařit se čokoláda rozpustí a vznikne poleva vaření ještě chvilku vychladnout ať dezert nepoléváme polevou
V hrnci svaříme mléko a cukr. Poté postupně přidáme všechny zbylé suroviny a jakmile směs zhoustne vypneme
Čokoládu nalámeme na čtverečky, rozpustíme ve vodní lázni a přidáme tuk, vše důkladně promícháme a můžeme
Prosátý moučkový cukr zalijeme horkou vodou a citronovou šťávou a mícháme do zhoustnutí.
bílek a citronovou šťávu mícháme tak dlouho, až je poleva Polevu můžeme obarvit potravinářským barvivem.