1.6K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Smetanu spolu s dření z vanilkového lusku a máslem si přivedeme k varu a poté polijeme rozlámanou čokoládu
Truffles klademe na alobal a necháme zatuhnout. Truffles - čokoládové bonbony jsou výborným a rychlým
Do kastrolku dáme smetanu, cukr a máslo a zahřejeme tak dlouho, než se všechno rozpustí. Pak odstavíme
Lžičkou tvarujeme z vytvořené hmoty bonbony a dáváme Poté dáme bonbony do mrazáku.
Rozpusťte hořkou čokoládu ve vodní lázni a nechte chvíli vychladnout. Smíchejte kousek másla s moučkovým
Arašídy si opražíme na suché pánvi a odstraníme slupky. Na další pánvi opečeme dozlatova semínka. Na
Datle nakrájíme na menší kousky a smícháme s ovesnými vločkami, moukou, špetkou soli a 2 lžícemi medu
šlehačkou, malinami, borůvkami, třešněmi, lístky máty a čokoládovými bonbóny.
Bonbony překrájejte napůl a na každý čtvereček posaďte Vmíchejte cukr a polevou kolem dokola potřete bonbony