722 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Z připravené hmoty utvoříme rukama kuličky, pevně zmáčkneme Kuličky obalujeme v nastrouhaném kokosu.
kokosovou směs, doprostřed vmáčkneme mandli a vytvarujeme kuličku Poté lžičkou nabereme vychlazenou směs a vytvarujeme kuličku
rozpustíme tuk a všechny suroviny smícháme, tvoříme kuličky
směsi vykrajujeme lžičkou kousky, zformujeme do tvaru kuličky a obalíme v čokoládových bobcích, případně ve strouhané
hodinu do lednice, rozdělíme na 16 kousků a tvarujeme kuličky
Pudink uvaříme v mléce dle návodu na obalu. Hotový pudink nalijeme do sklenic a ozdobíme višněmi
Do mističek na pudink si nachystáme piškoty a kompotované Nakonec nalejeme čokoládový pudink do připravených
Vše důkladně promícháme a vytvarujeme kuličky, které
citronovou kůru a šťávu a Pikao a promícháme, tvoříme kuličky