Prémiový obsah
★★★
839 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Potom tuto spodní čast namočíme do rozpuštěné čokoládové
Spodky koláčků omočíme v rozehřáté čokoládové polevě
Čokoládové lístečky dáme na chvíli do lednice a počkáme Čokoládové lístečky jsou skvělou ozdobou na dorty,
Ve vodní lázni rozpustíme máslo s hořkou čokoládou. a přidáme do těsta, společně se zbytkem nasekané čokolády
Příprava krému: Mléko si zahřejeme, rozpustíme čokoládu Nakonec ozdobíme kouskem Kinder čokolády.
Nakonec vlijeme rozehřátou čokoládu s máslem a naposledy vychlazený cheesecake polijeme rozpuštěnou bílou čokoládou
nastrouhané perníky, mouku s kypřidlem, nasekanou čokoládu
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s máslem. lednici, tvarujeme kuličky, které namáčíme v rozpuštěné čokoládě