Čokoládové oválky Uvařeno 3 134x


Recept

  1. Všechny suroviny zpracujeme ručně v robotu a vláčné těsto a pak ho necháme 30 minut v chladu odpočinout.
  2. Z těsta vyválíme plát silný 2-3 mm, vykrájíme z něj kousky, ty pečeme při teplotě 170°C a pak je necháme vychladnout.
  3. Smícháme si ingredience na krém, pokud je moc řídký přidáme drcené piškoty.
  4. Upečené cukroví tímto krémem spojíme a namáčíme v tmavé čokoládě. Poté dáme kapičku bílé čokolády a pomocí párátka roztáhneme do krajů. Tím vytvoříme ozdobný motiv.
  5. Necháme ztuhnout a uležet.

Další recepty na Čokoládové oválky

Vyzkoušejte další podobné recepty na Čokoládové oválky
Ingredience
  • 300 g mouka )hladká)
  • 160 g Hera
  • 80 g cukr (moučka)
  • žloutek
  • vanilkový cukr
  • lžička perníkové koření
  • citronová kůra
  • špetka kypřící prášek
  • lžička kakao

Na krém

  • 150 g máslo
  • 150 g cukr (moučka)
  • 2 lžíce povidla (švestková)
  • lžíce rum
  • lžička skořice

Na ozdobení

  • 50 g čokoláda (bílá)
  • 100 g čokoláda (tmavá)
Čas přípravy
50 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty

Nové recepty