Prémiový obsah
★★★
9.4K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Příprava krému: Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu, Krémem slepujem ek sobě vždy plné kolečko a kolečko
Na krém vyšleháme máslo s cukrem a kakaem. Nakonec vrchní část omočíme v čokoládové polevě a ozdobíme
Příprava krému: Mléko si zahřejeme, rozpustíme čokoládu
Sklenicí vykrojíme kulaté kruhy a slepíme krémem. Zbytkem krému ozdobíme vrchní část a ozdobíme ovocem
Příprava krému: Ušleháme ručně nebo elektrickým šlehačem Vychladlé korpusy podélně rozřízneme, každý díl na 3 krémem
Čokoládu rozlámeme na kousky, zalijeme smetanou, za stálého míchání přivedeme k varu, vychladíme a uložíme
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým
V kastrolku rozpustíme smetanu s čokoládou a medem. Poté do čokolády vmícháme nadrcené sušenky a nasekané
Celou směs vaříme za stálého míchání a necháme na pár vteřin přejít varem, poté odstavíme a necháme vychladnout
Čokoládu nalámeme do misi a necháme rozpustit ve vodní lázni. U vajec oddělíme žloutky od bílků a z bílků