Prémiový obsah
★★★
2.7K čtenářů
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Máslo s čokoládou rozpustíme, přidáme cukr, kakao rozmíchané v trošce mléka. Přidáme salko a povaříme
Směs strouhanky, piškotových drobečků (dětské piškoty rozdrtíme válečkem), cukru, kakaa, pokrájených
Salám oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme nastrouhaný salám, přilijeme vejce, rozmícháme
Čokoládový salám necháme v lednici asi 2 - 3 hodiny Čokoládový salám nakrájíme, ozdobíme šlehačkou a pusinkami
Do hrnce nalijeme vývar a zahřejeme. Přidáme nakrájenou kapustu, brambory a cibuli. Osolíme a opepříme