Prémiový obsah
★★★
409 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Ze všech surovin kromě kakaa vypracujeme hladké těsto. Rozdělíme ho na poloviny a do jedné zapracujeme
Každou směs si připravíme zvlášť, a sice následujícím způsobem: Bramborovou moučku rozmícháme v trošce
V mouce rozdrobíme tuk, přidáme cukr, žloutky a citrónovou kůru a zpracujeme těsto. Z poloviny surovin
Smícháme ingredience na tmavé těsto, odebereme 3/4 hrnku,zbytek nalijeme na plech, potom po lžičkách
Z hroznového vína obereme kuličky, které důkladně omyjeme Povrch dvoubarevného poháru ozdobíme šlehačkou a strouhanou
Připravíme si pudink podle návodu, necháme vychladnout a poté do něj zašleháme máslo, tvaroh, cukr a
Mléko rozdělíme na poloviny. V jednom hrnci uvaříme dle návodu na obalu vanilkový pudink a v druhém čokoládový
V míse smícháme mouku, kakao a kypřící prášek, přidáme cukr, sůl, vejce a máslo a ručně zpracujeme těsto
V jedné míse smícháme mouku, cukr, vanilku a prášek do pečiva. V druhé míse rozšleháme smetanu a vejce
Z ingrediencí na těsto si ručně vypracujeme těsto, které dáme do vymazané a vysypané dortové formy a
Vyšleháme si 5 žloutků s 150 g cukru do pěny, přidáme mouku s práškem do pečiva, nakonec sníh z bílků
Světlé těsto si připravíme smícháním kokosu, cukru, vanilkového cukru, másla a žloutku. Umleté sušenky