Prémiový obsah
★★★
4.4K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Vejce vyšleháme s cukrem a přidáme kokos. Promícháme a z těsta tvoříme hromádky na plech s pečícím papírem
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Ze uvedených vsurovin vypracujeme těsto, které necháme chvíli uležet v lednici. Poté rozválíme na plát
Oddělíme bílek od žloutků. Žloutky vyšleháme s cukrem a bílky vymícháme do pěny. V míse smícháme olej
Ihned po vytažení potíráme perníčky rozšlehaným vejcem
Maso nameleme smícháme s vejci a smetanou. Poté přidáme vegetu, koření, sůl a směs důkladně promícháme
Z mouky, másla, mléka, cukru, žloutku, medu, koření a sody vypracujeme hladké těsto. Těsto necháme uležet
V misce vyšleháme vejce s cukrem a přidáme kokos. Ze směsi formujeme kuličky nebo dáváme do formiček.
Troubu vyhřejeme na 130 - 140 °C a kokosky v ní při Hotové kokosky by měly být zlatavé a křupavé.
Bílky, med a cukr šleháme nad párou ve vodní lázni. Až je směs hodně hustá, odstavíme ji a postupně do
Troubu rozehřejeme na 130 °C a kokosky do ní dáme péct Hotové kokosky necháme vychladnout na plechu, potom
Sypké suroviny smícháme v míse. Poté přidáme olej a salko. Z hmoty děláme kuličky, které dáme na plech