Prémiový obsah
★★★
6.4K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Mouku s moučkovým cukrem prosejeme na vál, přidáme suroviny a vypracujeme těsto, které necháme v chladu
Vypracujeme suroviny na hladké těsto a zabalíme do folie a necháme přes noc odležet. Druhý den rozválíme
Z uvedených surovin uděláme těsto, dáme na dvě hodiny odpočinout. Vykrojíme libovolné tvary, pečeme
Ze všech surovin uděláme hladké těsto necháme těsto přes noc odležet v lednici. Druhý den těsto vytáhnu
Mouku dáme na vál, do mouky uděláme důlek a do důlku dáme cukr moučka, změklé máslo pokrájené na malé
Vypracujeme těsto, vykrájíme co chceme. Po vychladnutí slepíme krémem, polijeme čokoládou a zdobíme čímkoli
polevou, ozdobíme vlašským ořechem a takto vytvořené išelské dortíčky necháme ztuhnout.
Suroviny na těsto smícháme a necháme v chladu odležet nejlépe do druhého dne. Těsto vyvalujeme a vykrajujeme
Troubu předehřejte na 190 °C, 2–3 plechy vyložte pečicím papírem. Všechny suroviny na těsto důkladně
Do mouky přidáme kakao a důkladně rozmícháme. Dále přidáme strouhanou citronovou kůru, cukr, namleté
Z uvedených přísad vypracujeme těsto. Necháme ho chvíli odležet a pak z něj vyválíme tenčí plát. Vykrájíme