766 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Zpracujeme si hladké těsto, kterým naplníme formičky Ještě teplé obalíme ve vanilkovém cukru.
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
Rohlíčky z těsta vytvoří pomocí formičky na rohlíčky Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi
Rohlíčky z těsta vytvoří pomocí formičky na rohlíčky Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Tvoříme rohlíčky, které dáváme na plech vyložený pečícím lusku a obalujeme v něm teplé rohlíčky.
Mouku prosijeme s moučkovým a vanilkovým cukrem na Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
ze kterého odkrajujeme válečky menší a tvarujeme rohlíčky Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Pak po kouskách odebírejte z těsta a tvarujte rohlíčky Horké rohlíčky obalujte ve směsi obou cukrů.