Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Ty znovu vyválíme a vytvoříme rohlíček. Hotové ještě horké obalíme v cukru vanilkovém smíchaném
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Těsto můžeme vyválet na silnější placku a rohlíčky Rohlíčky by se nechat uležet 10 dní.
Poté formujeme rohlíčky a dáváme na plech s peč. papírem
moučkového cukru a mletých ořevhů vytvoříme těsto na vanilkové Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme
Tvoříme rohlíčky, které dáváme na plech vyložený pečícím lusku a obalujeme v něm teplé rohlíčky.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Mouku prosijeme s moučkovým a vanilkovým cukrem na Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky