Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Mouku, cukry a sádlo dejte do mísy a vypracujte hladké těsto. Zabalte do fólie nebo dejte do uzavíratelné
Sádlovky můžete plnit jakoukoli zavařeninou, nejlépe Kakaové sádlovky je dobré dělat alespoň týden dopředu
Ze surovin vypracujeme krásné hladké těsto. Děláme kuličky asi tak o průměru 2-2,5 cm , které klademe
Když sádlovky vyndáme, tak do důlku podle chuti dáme Sádlovky podáváme jako jemné cukroví na sváteční stůl
Pomelte ořechy a v míse spolu se žloutky smíchejte všechny sypké suroviny kromě skořice. Přidejte
Mouku prosejeme. Vejce rozšleháme. Čokoládu nalámeme na kousky, a poté nasekáme nožem. Do mísy přisypeme
Oddělíme bílek od žloutků. Žloutky vyšleháme s cukrem a bílky vymícháme do pěny. V míse smícháme olej
Změklou Heru nakrájíme na kousky, dáme do mísy, přidáme jemně nastrouhanou čokoládu, smetanu, cukr, vanilkový