Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Smíchejte mouku a cukry, lískové ořechy, prášek do pečiva, vejce a máslo. Vypracujte hladké těsto, které
Všechny ingredience smícháme a vymíchamé hladké těsto. Hotové těsto zabalíme do folie a necháme pár hod
Z mouky, cukru, žloutků, másla, ořechů a kakaa vytvoříme hladké těsto, které necháme uležet v lednici
Máslo pokojové teploty dáme do mísy. Přidáme cukr, vejce, kůru z citrónu a mouku. Rukama vypracujeme
Z cukru, mouky, tuku, kakaa, skořice a mletých ořechů zpracujeme těsto, které necháme odpočinout přes
Žloutky utřeme s cukrem a máslem do pěny. Přidáme ořechy, kakao, mléko a mouku smíchanou s práškem do
Vychladlé skořicové tolárky potřeme skořicovou polevou Skořicové tolárky necháme ztuhnout a můžeme podávat
Změklý tuk, žloutky a cukr pečlivě utřeme do pěny. Přidáme tuhý sníh ze dvou bílků. Na pomazaný plech
Všechny suroviny zpracujeme v těsto, které dáme do strojku na rohlíčky a tlačíme. Vytlačené rohlíčky
Tuk necháme změknout a vyšleháme s cukrem a žloutky do pěny. Postupně přidáváme mouku s kypřícím práškem