Prémiový obsah
★★★
5.9K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme strouhanku, ořechy a prášek do pečiva, nakonec přidáme sníh. Na plech
Smetanu vyšleháme se ztužovačem do tuha a rozetřeme na karamelový Řezy zdobíme šlehačkou a karamelem, který nalámeme.
Těsto rozdělíme na poloviny, vyválíme na velikost plechu a upečeme. Mléko vyšleháme s máslem, plát potřeme
Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Dáme na olej a opečeme. Přidáme cukr a brandy a necháme zkaramelizovat
Z cukru připravíme karamel. V čistý, pevný, suchý a velký hrnec vsypat cukr. Na středně vysokou teplotu
Neotevřenou konzervu s kondenzovaným mlékem ponoříme do hrnce a vaříme asi dvě hodiny. Necháme vychladnout
V hrnci necháme zkaramelizovat cukr s máslem, směs odstavíme z plotny a vmícháme ovesné vločky. Polovinu
Maslo pokojové teploty v mixéru rozmícháme se salkem. Hotový hladký krém naplníme do sáčku a dáme do