Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Příprava těsta: Utřete máslo, cukr a vanilku do nadýchané hmoty. V druhé míse smíchejte kávu, sůl a mouku
muffiny necháme důkladně vychladnout a poté ozdobíme krémem Příprava krému: Změklé máslo ušleháme s moučkovým krémem
Koncem vařečky uděláme důlek na krém a vyklepneme. Poté naplníme krémem a přitiskneme lineckým kolečkem
Troubu předehřejeme na 160°C, plech vyložíme pečícím papírem. Mandle umeleme najemno a smícháme s moučkovým
Vychladlou černou kávu rozmícháme s moukou a za stálého míchání uvaříme na hustou kaši, kterou necháme
sušenky naneseme pomocí zdobícího sáčku se špičkou kávový krém a ozdobíme dle fantazie.
necháme ychladnout, pak postupně zašleháme máslový krém košíčky ihned vyklopíme, necháme zchladnout a naplníme krémem
Na kávový krém si zahřejeme smetanu, rozmícháme v ní Plát pokapeme kávou a naneseme kávový krém (hezky rozetřeme
Krém i šlehačku dáme do zdobících sáčků. Na polovinu srdíček naneseme nejprve máslový krém,
plát silný asi 3 mm, vykrojíme z něj přibližně 60 srdíček Pak srdíčka vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C a pečeme