Prémiový obsah
★★★
5.1K čtenářů
1 h
nikolka
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
Suroviny smícháme v míse a přidáme dle chuti a hlavně co máme doma například semínka, oříšky nebo brusinky
Než se marokánky upečou, rozpusťte si ve vodní lázni čokoládu, kterou pak jednotlivé marokánky polijete
Nejprve si připravíme sníh - to je základ úspěchu. Z bílků ušleháme řídký sníh. Žáruvzdornou misku postavíme
Smetanu, cukr, máslo a mouku smícháme, dáme na plotnu a povaříme asi minutu. Přidáme mandle, špetku nového
Rybu nakrájíme na porce a ponoříme do mléka. Necháme asi hodinu v lednici. Mezitím rozmixujeme rohlíky
Několik hodin před přípravou salátu uvaříme brambory ve slupce. Měkké brambory oloupeme a necháme vychladnout
Kapřífilety postupně zbavte kůže -lépe si tak vychutnáte čistou chut masa a odstraníte případný bahenní
Ze surovin vypracujeme těsto, které po odpočinutí v chladu rozválíme cca na 0,5 cm plát. Vykrajujeme
Brambory uvařte ve slupce doměkka a nechte je zchladnout. Pak je oloupejte a nakrájejte na kostičky.