Prémiový obsah
★★★
678 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Potom tvarujeme malé rohlíčky, pečeme je při 180 ° máčíme je v čokoládové polevě a sypeme strouhaným kokosem
uválíme váleček, nakrájíme na stejné kousky a tvarujeme rohlíčky Vychladlé rohlíčky pomažeme na vrchní straně čokoládovou
udělat váleček, nakrájet stejně velké dílky a vytvořit rohlíčky Rohlíčky jsou světlé a po upečení velmi křehké.
Kdybyste je nechali v teple rohlíčky by byly také dobré válečky (měly by se ke koncům zužovat) zahněte do rohlíčků
Uděláme těsto, tvoříme velmi malé válečky. Upečené namočíme do čokolády a obalujeme ve strouhaných oříšcích
Pak tvořit rohlíčky. Po upečení a vychladnutí namáčet konce rohlíčků v čokoládové
Po upečení rohlíčky do půlky namočíme v rozpuštěné čokoládě a posypeme kokosem.
Vypracujeme těsto, můžeme vyválet a rohlíčky vykrojit Upečené namáčet v čokoládě a sypat kokosem nebo mletými
Vypracujeme těsto z něhož tvoříme malé rohlíčky. Polovinu rohlíčků namáčíme v čokoládě.