Prémiový obsah
★★★
5.2K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Laskonky necháme vychladnout a mezitím si připravíme Krém nastříkáme na laskonku a druhou jí přiklopíme.
nalijeme do formy na bábovku, kterou jsme se vymazali kokosovým
Nahřátý tuk, cukr i žloutky si utřeme. Přidáme rum, kokos a tvarujeme kuličky, které necháme přes noc
Příprava laskonek: Na vodní lázni ušleháme bílky spolu Hotové laskonky necháme vychladnout a slepíme oblíbeným
Příprava laskonek: Na plotnu postavíme hrnec s vodou Usušené laskonky necháme 2-3 minuty na plechu a poté
Laskonky dělám přes šablonu,lžičkou kopečky do otvoru Laskonky slepíme krémem k sobě a polijeme čokoládou
Vložíme plech s laskonkami a zapékáme 15 minut až laskonky Vychladlé laskonky slepujeme po dvou náplní a vrch
Formičkou vykrájíme laskonky. Do laskonek je možno přidat i 1 bílek, pak budou křupavější