Prémiový obsah
★★★
6.1K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Všechny ingredience zpracujeme v tužší těsto. Připravíme si dva plechy a vyložíme je pečícím papírem.
Změklé máslo utřeme s moučkovým cukrem do pěny. přidáme strouhaný kokos, kakao, bílek a vše promícháme
Všechny přísady dáme do mísy a zamícháme, aby bylo těsto hladké. Vylijeme do vymazaného a vysypaného
Vyšleháme bílky s cukrem a vmícháme rum. Rohlíky zbavíme patek a nakrájíme na kousky. Postupně vmícháme
Bílky vyšleháme s cukrem a špetkou soli do tuhé pěny, do které poté přimícháme kokos. Ze vzniklé směsi
V míse vyšleháme vejce s cukrem a postupně přidáváme změklé máslo, mouku prosetou s kypřícím práškem,
Z uvedených surovin si uděláme těsto, ze kterého vytvarujeme malé kuličky. Pečeme v troubě dozlatova
Ořechy nadržíme, přidáme cukr a skořici. Máslo si rozpustíme, těsto rozdělíme na 3 díly a rozválíme.
Brambory oloupeme, polovinu nastrouháme nahrubo a polovinu najemno. Slijeme tekutinu z brambor a promícháme