Prémiový obsah
★★★
3K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
dám: Krémový sýr, mascarpone, vejce, cukr, kokos, kokosové mléko a bílou čokoládu - promíchám do jemné hladké
nakonec namáčíme, vždy jen polovinu v rozpuštěné bílé čokoládě s kouskem másla.
Cukr nasypeme do kastrůlku, zalijeme 4 lžícemi vody a na malém plameni mícháme, až se rozpustí. Do mísy
Čokoládu a tuk rozehřejeme ve vodní lázni. Z hmoty tvarujeme kuličky a obalujeme je ve strouhaném
Čokolády rozpustíme a přidáme k sušenkové hmotě, promícháme Vytvarujeme kuličky, obalíme v kokosu a dáme do košíčků
Lžičkou nabereme vychlazenou kokosovou směs, doprostřed vmáčkneme mandli a vytvarujeme kuličku.