Prémiový obsah
★★★★
5.3K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Prosijeme mouku, přidáme kokosovou moučku, cukr a změklé Potom tvoříme válečky a z nich malé rohlíčky.
To pak plníme do strojku a vytvoříme rohlíčky, které Konce hotových rohlíčků namočíme do čokolády.
Teplé rohlíčky opatrně vyklepáváme z formy a necháme Poté v ní namáčíme konce rohlíčků a necháme ztuhnout
váleček a děláme menší nočky, ze kterých poté vyválíme rohlíčky Hotové rohlíčky obalíme v cukru.
Pak z něj tvoříme rohlíčky, které upečeme v troubě Hotové ještě horké rohlíčky obalujeme v cukru.
Takto připravené rohlíčky pečeme ve středně teplé troubě Kokosové rohlíčky necháme trochu vychladnout a můžeme
hodinu odpočinout a potom plňte malé formičky na rohlíčky Teplé rohlíčky hned opatrně vyklepněte a po vychladnutí
Rohlíčky vytvarujeme dlaní, přendáme na plech a dáme Ještě teplé rohlíčky obalíme ve směsi vanilkového a
Vytlačené rohlíčky skládáme na plech s pečícím papírem Upečené rohlíčky slepíme marmeládou a špičky namáčíme