Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
V míse promícháme kondenzované mléko, kokos a sušené mléko. Polovinu směsi oddělíme a obarvíme kakaem
Smícháme si kokos, cukr, mléko, máslo, bílek, rum a uhněteme těsto. Rozdělíme na 4 a obarvíme barvivem
Vejce šleháme, postupně přidáváme cukr, olej, pudink a prášek do pečiva. Naplníme do chlebíčkové formy
Z kokosového mléka použijeme jen tuhou část, přidáme ke směsi s opečeným kokosem a přilijeme kokosový olej
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a vmícháme vyšlehanou smetanu. Nalijeme do sklenic a poté přidáme
Žloutky smícháme s polovinou cukru a vyšleháme do pěny, přidáme mleté ořechy, mouku, piškotové drobky
důkladně propláchneme a uvaříme v 300 ml vody, přilijeme kokosové česnek nasekáme a v rozehřáté pánvi orestujeme nasucho kokosové
Vypracujeme vláčnou hmotu ze všech surovin, kterou vtlačíme do formiček na sušenky. Nepečeme!! Jen necháme