Prémiový obsah
★★★
2.5K čtenářů
40 m
janapozarova
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Poté z těsta tvarujeme ježky, tím, že uděláme kuličku No a už jenom postupně ježky namáčíme do čokolády a
Z hladké mouky, změklé Hery nebo másla, cukr a žloutek vypracujeme těsto a necháme půl dne odležet. Pak
Přidáme hrubou mouku a kokos a plníme do formiček na ježky Hotové ježky polijeme čokoládovou polevou a posypeme
Do mísy dáme mléko, mouku, vejce, sůl. vanilkový extrakt a rozpuštěné máslo. Rozmixujeme do hladké konzistence
Nakrájíme na ježky. troubu přepneme na horkovzduch a necháme bramborové ježky
Kostkový cukr zahřejeme v hrnci dohněda a zalijeme vodou. Vodu si raději ohřejte a lijte ji pomalu a
Krystal opražíme, zředíme vodou a za stálého míchání necháme rozpustit a vychladit. Žloutky vyšleháme
Základ na kokosové ježky pečeme v dobře předehřáté Kokosové ježky necháme ztuhnout a můžeme podávat.
Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky vyšleháme s 60 g cukru do světlé pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh,
Brambory důkladně omyjeme a ostrým nožem nakrájíme na plátky, ale konec nedořízneme. Vzniknou nám tak
Z hladké mouky, změklé Hery nebo másla, cukr a žloutek vypracujeme těsto a necháme půl dne odležet. Pak