473 čtenářů
1 h
nikolka
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Z kousků těsta vyválíme válečky a tvarujeme rohlíčky s vanilkovým cukrem.
Poté přidáme vejce a ořechy. Hned po upečení obalíme ve směsi vanilkového a moučkového
Nakonec přidáme mleté vlašské ořechy a žloutky vyšlehané průměru 3 cm a odkrajujeme kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
Poté přidáme kakao,namleté ořechy a vypracujeme hladké Pečeme při 180°C asi 15 minut, rohlíčky vyklepneme.
Z mouky, máslo, žloutku, cukru a ořechů vypracujeme Poté ještě teplé a upečené balíme v cukru vanilkovém
V míse smíchejte mouku, moučkový cukr a vlašské ořechy Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
prosejeme mouku a cukr. přidáme kousky másla a namleté ořechy Vanilkový lusk rozřízneme a vyškrábneme vnitřek.
Vytvarujeme rohlíčky-pokud možno rychle, protože teplem Horké obalujeme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým
Přimícháme mleté ořechy, máslo, vejce a vanilkový extrakt Hotové rohlíčky obalujeme ve směsi vanilkového a moučkového